onsdag 7 januari 2009

Nyårsdagen, Nytt år, nytt liv.

Nyårsdagen, Nytt år, nytt liv.

(Drömmen om perfekta jag)

Jag skulle vara Smalare inte så mycket för utseendets skull mer för hälsan, för övrigt är jag ganska nöjd med gubben jag brukar se i spegeln. Missförstå mej inte å tro att jag står framför spegeln hela dan, nä sån e jag verkligen inte. Sen är det kanske så att efter alla dessa år har lärt sej att leva med eländet som står där å glor tillbaka på en.

Klart om man nu får segla i väg i en dröm så. mer hår typ så att man skulle kunna fläta ihop skägget med hårtofsen som hänger där bak mellan benen, å så gärna att flätan räckte ner till knäna.

Lite längre skulle jag å vara så att andra skulle vara tvungen att se upp till mej när dom pratade med mej.

Sitter här å tänker men hitar inte på nå mer, jag skulle vilja ändra. Jag tar en kaffe paus å knase kollar i spegel när jag passerar den. Tillbaks tittade i spegel kom fram till att jag behåller mej som jag är. för tänk så hemskt. jag skulle ju inte känna igen mej själv i spegel sen när jag gjort om mej, snacka om personlighets klyvning, vem som helst skulle ju bli nojig av en sådan upplevelse eller ?

Jag skulle vara mer fokuserad och mindre jäktad, det skulle sita fint skärskilt för mina närmaste. Sen det sista å bästa jag skulle vilja vara mer petig och noggrann med mina vänner å bekanta typ, koncentrera mej på att hitta fel å brister på dom och gärna tala om det för dom skärskilt i större sällskap så att alla i min omgivning skulle upptäcka hur observant och noggrann jag är.

Jag önskar att jag var ekonomiskt oberoende, så att jag skulle kunna ägna min tid till mina intressen och min partner. Är övertygad att, om jag var ekonomiskt oberoende så skulle allt annat lös a sej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar